نان آرتیسان یک نان بسیار خوشمزه است که در منزل هم می توانید آن را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. دراین مطلب طرز تهیه و تفرندهای درست کردن این نان را آموزش می دهیم.
دستورالعمل خانگی برای تهیه نان آرتیسان
اگر مایل هستید در منزل نان آرتیسان خوشمزه درست کنید فقط کافی است این ترفندها را به کار ببرید.
تهیه مرحله به مرحله نان آرتیسان( Artisan Bread) در منزل
نان یکی از قدیمی ترین غذاهای انسان است و طرز تهیه آن نیز قدیمی است، این غذا هزاران سال همراه انسان بوده و البته با گذشت زمان طرز تهیه آن کامل تر شدهاست. طرز تهیه نان های سنتی و صنعتی روز به روز ساده تر میشود و تقریبا شبیه به هم تهیه می شوند و تا حد زیادی مواد تشکیل دهنده آنها یکی است.
نحوه پخت نان آرتیسان خوشمزه
آرد، مخمر، نمک و آب مواد اولیه برای خمیر است که بعد به اجاق منتقل میشود. درمورد نان افسانه های زیادی وجود دارد و با توجه به این عقیده که نان فقط چربی و کربوهیدرات را تامین میکنید ولی باید بدانید که کربوهیدرات نان مضر نیست و مفید میباشد.
کربوهیدرات ها برای عملکرد درست بدن مناسب و ضروری هستند. در نان کامل هم کربوهیدرات به اندازه کافی یافت میشود و هم دیگر مواد مغذی بدن را می توانید پیدا کنید.
اطلاعات تغذیه ای آرد گندم که اجزای اصلی نان آرتیسان است
شما در ابتدا باید بدانید که آرد گندم از چه چیزی تشکیل شدهاست و چطور برای بدن مفید است. مواد مغذی زیادی در سبوس گندم و پروبیوتیک ها وجود دارد. اینها عناصری هستند که برای ساخت هر دو نوع آرد با کلیفیت بالا و غذاهای مختلف دیگر استفاده می شوند علاوه بر این گندم تنهای غلاتی است که برای کامل شدن مواد مغذی نان مناسب میباشد.
چگونه این نان خوشمزه را در خانه بپزیم؟
مواد لازم :
۴فنجان آردگندم بدون مخمر(۴۰۰گرم)
۱قاشق غذاخوری مخمربرای آرد(۲۵گرم)
۱۰فنجان آب گرم(۸۵۰میلی لیتر)
۱قاشق غذاخوری نمک(۲۵گرم)
آماده سازی و طرز تهیه نان آرتیسان
یک کاسه بزرگ و عمیق انتخاب کنید که تمام مواد اولیه درون آن جا بگیرند. تمام مواد خشک را درون کاسبه بریزید و یک سوراخ در وسط آن درست کنید تا بتوانید آب بریزید.
سپس آب را اضافه کنید و خوب به هم بزنید این کار را می توانید با یک قاشق پلاستیکی انجام بدهید تا خمیر تکه تکه نشود.
سپس خمیر را ورز دهید و این مرحله را به خوبی انجام دهید، با هر دو دست ورز دادن را ادامه دهید به طوری که مخلوط روان، قابل کنترل و بدون تکه شود. در نتیجه یک خمیر انعطاف پذیر اما محکم خواهیم داشت. دراین مرحله، شکل کشیده مشخصی از نان آرتیسان درست کنید.
خمیر آماده شده را در دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد فر قرار دهید و بعد از حدود ۲۵ دقیقه ان را بردارید و بگذارید در دمای اتاق سرد شود و سپس آن را میل کنید.