برای اینکه مرغ آبدار و طعم بهتری داشته باشد، پوست آن را جدا نکنید.تا اخر این دستور آشپزی با مجله اینترنتی چفچفک همراه باشید.
- تعداد: ۶ نفر
- زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
- زمان خواباندن در مواد: ۸ تا ۲۴ ساعت
- زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
- یک شیشه خیارشور
- ۶ عدد ران مرغ
- ¼ پیمانه آرد کامل
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- یک پیمانه آب مرغ
- یک قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
- ¼ پیمانه فلفل قرمز خرد شده
طرز تهیه
1: خیارشورها را خارج کنید و مرغ ها را درون سرکه آن بریزید و ۸ تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارید.
2: فر را با دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.
3: در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود ۸ دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید . مرغ ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
4: تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۴۰۹
چربی: ۳۰ گرم
کلسترول: ۱۶۱ گرم
کربوهیدرات: ۵ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۱ گرم
پروتئین: ۲۸ گرم
آهن: ۱ گرم
پتاسیم: ۳۲۵ میلیگرم
کلسیم: ۲۱ میلیگرم
سدیم: ۴۹۸ میلیگرم
خانه - مجله اینترنتی فوت و فن | Footofan.com : سایت سرگرمی چفچفک