نان آرتیسان یک نان بسیار خوشمزه است که درمنزل هم می توانید آن رادرست کنید و ازطعم خوب آن لذت ببرید. دراین مطلب طرز تهیه وتفرندهای درست کردن این نان راآموزش می دهیم.
دستورالعمل خانگی برای تهیه نان آرتیسان
اگر مایل هستید درمنزل نان آرتیسان خوشمزه درست کنید فقط کافی است این ترفندها را بهکار ببرید.
تهیه مرحله بهمرحله نان آرتیسان( Artisan Bread) درمنزل
نان یکی ازقدیمی ترین غذاهای انسان است وطرز تهیه آن نیز قدیمی است، این غذا هزاران سال همراه انسان بوده والبته باگذشت زمان طرز تهیه آن کامل تر شدهاست. طرز تهیه نان های سنتی وصنعتی روز بهروز ساده تر میشود وتقریبا شبیه بههم تهیه می شوند وتا حد زیادی مواد تشکیل دهنده آنها یکی است.

نحوه پخت نان آرتیسان خوشمزه
آرد، مخمر، نمک وآب مواد اولیه برای خمیر است کهبعد بهاجاق منتقل میشود. درمورد نان افسانه های زیادی وجود دارد و باتوجه بهاین عقیده کهنان فقط چربی وکربوهیدرات راتامین میکنید ولی باید بدانید کهکربوهیدرات نان مضر نیست ومفید میباشد.
کربوهیدرات ها برای عملکرد درست بدن مناسب وضروری هستند. درنان کامل هم کربوهیدرات بهاندازه کافی یافت میشود وهم دیگر مواد مغذی بدن رامی توانید پیدا کنید.
اطلاعات تغذیه ای آرد گندم کهاجزای اصلی نان آرتیسان است
شما درابتدا باید بدانید کهآرد گندم ازچه چیزی تشکیل شدهاست وچطور برای بدن مفید است. مواد مغذی زیادی درسبوس گندم وپروبیوتیک ها وجود دارد. اینها عناصری هستند کهبرای ساخت هر دو نوع آرد باکلیفیت بالا وغذاهای مختلف دیگر استفاده می شوند علاوه بر این گندم تنهای غلاتی است کهبرای کامل شدن مواد مغذی نان مناسب میباشد.
چگونه این نان خوشمزه را درخانه بپزیم؟
مواد لازم :
۴فنجان آردگندم بدون مخمر(۴۰۰گرم)
۱قاشق غذاخوری مخمربرای آرد(۲۵گرم)
۱۰فنجان آب گرم(۸۵۰میلی لیتر)
۱قاشق غذاخوری نمک(۲۵گرم)
آماده سازی و طرز تهیه نان آرتیسان
یک کاسه بزرگ وعمیق انتخاب کنید کهتمام مواد اولیه درون آن جا بگیرند. تمام مواد خشک رادرون کاسبه بریزید ویک سوراخ دروسط آن درست کنید تا بتوانید آب بریزید.
سپس آب رااضافه کنید وخوب بههم بزنید این کار رامی توانید بایک قاشق پلاستیکی انجام بدهید تا خمیر تکه تکه نشود.
سپس خمیر راورز دهید واین مرحله را بهخوبی انجام دهید، باهر دو دست ورز دادن راادامه دهید بهطوری کهمخلوط روان، قابل کنترل وبدون تکه شود. درنتیجه یک خمیر انعطاف پذیر اما محکم خواهیم داشت. دراین مرحله، شکل کشیده مشخصی ازنان آرتیسان درست کنید.
خمیر آماده شده را دردمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد فر قرار دهید وبعد ازحدود ۲۵ دقیقه ان رابردارید وبگذارید دردمای اتاق سرد شود وسپس آن رامیل کنید.
—————————————————————-
سایت
تفریحی
سرگرمی
پرنیا،
مطالب
جالب،
اخبار حوادث،
همسرداری،
عکس
بازیگران
نوشته طرز تهیه و پخت نان خوشمزه آرتیسان در منزلاولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی پرنیا |مطالب جالب,زیبا |همسرداری,زندگی |عکس. پدیدار شد.